COMPOSIET DEKSELS

De kunststof deksels en frames zijn van composiet en worden gemaakt in Engeland. De deksels, putdeksels, afdekluiken en toegangsluiken zijn van glasvezelversterkt kunststof. De deksels zijn leverbaar in verkeersklasses B125 t/m D400 en kunnen rond, vierkant of rechthoekig zijn. Kunststof frames met seal maken het geheel vlak en vloeistofdicht.

De deksels en luiken hebben een anti-slip profiel en zijn olie-, chemie- en UV-bestendig. De deksels kunnen makkelijk door 1 persoon worden geopend en teruggeplaatst.

De composiet deksels zijn leverbaar met 3 typen sloten. Een eenvoudig type bedienbaar met de dekselhendel, een type met een geprofileerde sleutel of een echt Stabiloc slot. Stabiloc sloten zijn terrorisme- en vandalisme-bestendig en functioneren altijd.

De frames worden niet aangetast door wegenzout zoals metalen frames. Frames kunnen naar wens verhoogd worden zodat ze passen op onderliggende putten en gelijk liggen met de bestrating.

De deksels met overgangsframe passen op tankschachten zodat deze vlak, overrijdbaar en vloeistofdicht zijn.

De deksels kunnen worden voorzien van uw eigen logo, een tekst, vermelding van de toepassing of het product en ze zijn leverbaar in kleur.

Met dekluiken of panelen kunnen eindloze leidingstraten worden afgedekt met breedtes van 410 tot 800 mm. Door combinaties is elk oppervlak realiseerbaar.

TCT Composiet deksels zijn duurzaam omdat ze een lange levensduur koppelen aan een verrassend lage prijs.

DE VOORDELEN
VAN COMPOSIET COVERS ZIJN:

Laag gewicht, makkelijk mee te werken Anti slip, ook bij regen Afluitbaar met Stabiloc sloten, vandalisme-bestendig
Geen corrrosie Vormvast, hoge belastbaarheid Leverbaar met eigen logo, tekst en in kleur
Vloeistof- en stankdicht UV-, chemie-en brandstofbestendig Recyclebaar
Geen oud ijzer waarde, worden niet ontvreemd Laat radio signalen door Duurzaam

Overige opties

– Deksels in kleur
– Deksels met logo en/of tekst
– Deksels met terrorisme-bestendige sloten